top of page
achtergrond bewust in je hart  kleuren.png

Ben je op zoek naar meer inzicht in een thema of patroon? Dan is een opstelling iets voor jou!

 

Een opstelling kan gaan over veel meer dan alleen familie. Natuurlijk kan het kan gaan over jouw huidige gezin of gezin van herkomst (om meer zicht te krijgen op de onderlinge verhoudingen, patronen en familie thema's), maar ook juist over een specifieke vraag of thema van jezelf (bijv, waarom voel ik me vaak moe, waarom heb ik moeite een baan vast te houden, wat blokkeert mij in relaties, moeite met financiën etc.). 

In een 1 op 1 opstelling duiken wij samen de diepte in.

Intake en sessie (duur 1,5 tot 2 uur)

Investering 145 euro

Vind je het leuk om wat meer informatie over de werking van een familie opstelling te krijgen? Deze podcasts zijn aanraders. De eerste is een korte introductie van 20 minuten. Wil je nog meer weten dan kan je de podcasts van KUKURU met Els van Steijn luisteren.

https://bewustvaderschap.nl/podcast/podcast-de-kracht-van-familieopstellingen/

https://kukuru.nl/2021/06/27/els-van-steijn-kukuru-85/

In de podcasts wordt gesproken over groepsopstellingen, ik werk met een individuele opstelling waarbij wij met zijn tweeën werken en andere middelen gebruiken (zoals poppetjes of papieren) die staan voor de mensen of dingen die je inbrengt.  

“Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ik ging er open en nieuwsgierig in. De begeleiding van Noortje was heel fijn; het was ontspannen, kundig en zonder oordelen. Ik kon me gemakkelijk openstellen. De opstelling zelf was inzicht gevend. Het is echt op een andere (visuele) manier naar mijn familie (patronen) kijken. Door het in de ruimte te positioneren maakt het meer ‘echt’ en tastbaar. Ik zou dit iedereen aanraden, het is echt helpend om iets vanuit een ander perspectief en op een andere manier te bekijken.”

“Ik wilde graag inzicht krijgen in waar mijn periodes van eenzaamheid vandaan komen en was benieuwd of ik me helemaal kon overgeven aan je begeleiding. De opstelling was een hele mooie sessie. Ik heb ervaren wat ik kan/heb te brengen binnen mijn familie en een stuk zwaarte losgelaten en teruggegeven. Jouw begeleiding was heel belichaamd, compassievol en prettig, ik kon me er volledig aan overgeven. Dankjewel Noortje, het was echt een cadeautje om mezelf te openen bij jou en deze sessie samen te mogen doen <3”

bottom of page